Logo Bowling Bruul

All-in Formule

Zin in een gezellig avondje uit? Ontdek onze All-in Formule voor een onvergetelijke ervaring!

Specials

All-in Formule

AI All-in formule afbeelding

Op zoek naar een gezellig avondje uit?
Onze All-in Formule is gegarandeerd een succes! Drie uur onbeperkt tafelen en proeven van verschillende buffetten inclusief dranken, en als hoogtepunt de door u samengestelde brochette!

U kan deze formule ook combineren met twee uur bowlen voor € 9 extra!

Brochetterie Den Bruul is ook uitstekend geschikt voor al uw familie- & communiefeesten, teambuilding, en andere festiviteiten! Smakelijk!


Meer weten?

Reserveren

DD slash MM slash JJJJ
Tijdstip
:
Mails worden en gelezen en beantwoord op weekdagen tijdens kantooruren. Duur van 1 spel bowling: ongeveer 10 minuten per persoon per spel dwz 6 personen spenderen ongeveer 60 minuten aan 1 spel.
Meer weten?

Veelgestelde vragen

Er is eigenlijk maar 1 gevarieerd buffet, met als hoogtepunt de door u samengestelde brochette! De drank die u drink tijdens ons buffet is hierbij inbegrepen.

Het All-in pakket bevat:

  •  Keuze uit 2 verse soepen met  stokbrood, ciabatta’s, bruine- of witte broodjes…
  • Daarna kan u uw keuze maken uit een selectie warme en koude voorgerechten
  • Stel zelf uw brochette samen, kies uit verschillende soorten vis of vlees…
  • Geef ze aan de chef en zij zal ze smakelijk bijkruiden en grillen!
  • Kies bij uw brochette de gewenste bijgerechten, warme en koude groenten, de gepaste aardappelgerechten, de juiste sausjes…
  • Afsluiten doen we met koffie/thee en dessertenbuffet! Taarten, ijs…

Gedurende deze drie uur kan je onbeperkt gebruik maken van ons drankenbuffet (wijnen, pils, frisdranken, water, koffie).

Het All-in pakket is beschikbaar aan € 45 per persoon voor drie uur, of aan € 41 voor twee uur. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 3 per levensjaar; iemand van 7 jaar betaalt dus € 21.  Zeker voor grotere groepen raden we u ten stelligste aan om het pakket van drie uur tafelen te kiezen, zo hebt u de kans om van alle buffetten te proeven en met iedereen wat bij te praten.
 
* Tijdens de weekdagen gaat de brochetterie enkel door vanaf 30 personen
** Bij een annulatie de dag zelf wordt het voorschot niet teruggestort
Ja natuurlijk, 

Voor maar € 9 extra kan u 2 uur bowlen, ideaal om wat calorieën te verbranden na al dat eten! Om het wat extra spannend te maken kan u, op vrijdag & zaterdag vanaf 20u, opteren voor jeneverbowling voor maar € 1 extra. Als u op het aangegeven moment een strike gooit, krijgt uw bowlingtafel een jenevertje! Tijd om wat groepsdruk uit te oefenen…

Opmerking: drank tijdens de bowling zit niet inbegrepen in de prijs. De combinatie met bowling is mogelijk vanaf  5 personen, anders betaalt u per spel aan het normale tarief.

Praktisch

Openingsuren