Logo Bowling Bruul

Studentenspecial

Studenten opgelet! Elke woensdagavond is het jouw avond bij ons. Profiteer van onze exclusieve Studentenspecial tussen 19u en 21u.

bowl&play den bruul

Studentenspecial

AI Studenten special afbeelding

Studenten opgelet! Elke woensdagavond is het jouw avond bij ons. Profiteer van onze exclusieve Studentenspecial tussen 19u en 21u. Vergeet niet je KHK-sportpas of SNS-pas mee te nemen en te tonen samen met je studentenkaart. Reserveren is vereist, dus zorg ervoor dat je jouw plekje op tijd reserveert. Tot dan!

– 1 uur gratis bowlen

– KHK-sportpas / SNS-pas vereist (met studentenkaart)

– Reserveren verplicht

 

 

Op vrijdagavond kunnen onze jongeren genieten van Bowl Friday!
Tussen 18u en 20u genieten jullie van één bowling game + hamburger menu voor € 18.
Of dagsoep, spaghetti bolognaise en één game bowling voor € 20.

 

studentenspecial

Reserveren

DD slash MM slash JJJJ
Tijdstip
:
Mails worden en gelezen en beantwoord op weekdagen tijdens kantooruren. Duur van 1 spel bowling: ongeveer 10 minuten per persoon per spel dwz 6 personen spenderen ongeveer 60 minuten aan 1 spel.
Meer weten?

Veelgestelde vragen

Studenten in het bezit van een KHK-sportpas kunnen elke woensdagavond tussen 19u en 21u één uur gratis bowlen (mits reservatie en op vertoon van hun sportpas + studentenkaart). Gelieve bij de reservatie ook te vermelden dat je in het bezit bent van de KHK-sportpas.

SNS’ers zijn welkom op woensdag van 19u tot 20u. Ook weer enkel op reservatie en op vertoon van SNS-pas. Gelieve de SNS-pas te vermelden bij de reservatie.

Praktisch

Wanneer?